Historie

METALMASKINER A/S

Hviler på en baggrund fra det oprindelige Vilh. Pedersen A/S, der blev stiftet i 1910, og A/S Sv. Juel der blev stiftet i 1966. I 2003 stiftedes den nuværende selskab af SMG AB og A/S Sv. Juel Holding samt flere nøglepersoner.

Navnet blev Pedersen Maskiner A/S - et nyt forretningstiltag der skulle stå for import og salg af maskiner der ikke var produceret hos Vilh. PEDERSEN.

Kendte produkter som CHEVALIER, JOHNFORD, TRENS, TOSHULIN, FORTE, og CAZENEUVE og flere andre kom herved ind under selskabet i Horsens.

Ved årsskiftet 2012-13 skiftede PEDERSEN Maskiner A/S navn til METALMASKINER A/S - for på den måde, at vise at der ikke længere var et tilhørsforhold til SMG AB.

I 2019 blev PEDERSEN Værktøjsmaskiner ApS (tidl. Vilh. Pedersen A/S) - opkøbt i samarbejde med Dentool ApS og indgår nu som et datterselskab af METALMASKINER A/S under navnet PEDERSEN Machinetools ApS.

Det primære mål er fortsat, at være blandt de bedste værktøjsmaskin leverandører - mottoet for METALMASKINER A/S  har altid været: ”VALUE FOR MONEY” - ideen er, at bringe de bedste produkter til vore kunder til de mest konkurrencedygtige priser.

Idag har METALMASKINER A/S - en bred produktpallette indenfor CNC fræsning, drejning og slibning - mærker som AWEA, GOODWAY; FEHLMANN, REMACONTROL og KELLENBERGER er kommet til i de senere år.

METALMASKINER A/S yder service, og leverer reservedele til gamle fræsemaskiner af alle fabrikater - danske såvel som udenlandske.

Serviceafdelingen er også gearet til  at yde service og reparation af andre maskintyper såvel CNC, elektrisk og mekanisk. METALMASKINER A/S tilbyder også udskiftning af CNC styringer samt større renovering.

KONTAKT OS

7625 5566